FUNDACIÓ NOÈLIA: projecte de recollida solidària de material d’escriptura gastat

Des de la Fundació Noelia se segueix un  projecte de recollida solidària de material d’escriptura gastat per a poder recaptar fons per a la investigació de la Distròfia Muscular Congènita per dèficit de col.làgen VI. És una malaltia de les anomenades rares que pateixen nens i nenes i que actualment no té cura. I al ser una malaltia minoritària no rep la mateixa consideració que les altres en quant a finançament per investigació i molts cops, a meitat de l’estudi aquest es queda parat per manca de diners.
Per això des de la Fundació fem aquest projecte de recollida de material d’escriptura gastat que  permetrà poder rebre ajudes per a finançar el projecte d’investigació que ara s’iniciarà o per possibles estudis posteriors.

I com que creiem que les escoles són els llocs “per excel.lència” on s’utilitza tot aquest tipus de material i us demanem ajuda per a poder dur-lo a terme amb èxit.


Acompanyant aquest correu adjuntem el cartell de recollida.

Agraïm d’antuvi la seva col.laboració.

Salutacions

Fundació Noelia

cartell recollida F Noelia

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.