Activitat “Cartells de la Guerra Civil”

Els alumnes de 2n de Batxillerat del professor M. Bobes, en la matèria d’Història Contemporània d’Espanya i coincidint amb el tema de la Guerra Civil Espanyola, han fet una sessió històriagràfica a través de material que es pot trobar a labiblioteca del centre. Aquesta sessió ha consistit en utilitzar, visualitzar i analitzar el recull dels Cartells de la Guerra Civil, material que també els pot aparèixer a les proves de selectivitat, tots ells de propaganda política dels diferents bàndols i dels partits i sindicats d’aquella època, POUM, PCE UGT,…..amb els seus símbols, banderes i a través de les sàtires o l’exaltació al partit que representaven, per tal d’entendre el missatge que volien transmetre a la població.

Finalment, aquells que ho vulguin, treballaran individualment un d’aquests cartells i els posaran en comú en una presentació de Google.

IMG-20180416-WA0000 IMG-20180416-WA0001

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.