“Per la integritat en l’esport”

El darrer dimecres 5 de juny, l’alumnat de 4t d’ESO de l’INS. Julio Antonio de Móra d’Ebre va realitzar el projecte “Per la integritat en l’esport”, activitat promoguda per l’Oficina Antifrau de la Generalitat de Catalunya.

L’activitat es va iniciar veient un vídeo on s’exposava un cas: l’equip de futbol dels Tarongers, després d’esforçar-se i arribar a la final, que també guanya, no aconsegueix pujar de categoria, perquè els dos equips amb major puntuació han consensuat empatar, decisió que els permetia a tots dos no baixar de categoria. La fi justifica els mitjans?

El vídeo amb el cas ha suscitat un interessantíssim debat sobre la moralitat del conflicte i, fins i tot, s’ha extrapolat a situacions reals de la vida quotidiana.

sdr

yes 1

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.