Sortida modernisme Reus

El 10 de juny els alumnes de 4t d’ESO han anat a Reus i han fet la ruta del modernisme. El grup, que consistia en 64 alumnes i 4 professors, ha visitat el centre de Reus on ha pogut veure les cases Brull, Gasull i Navàs i l’Institut Pere Mata, als afores de Reus. En concret han visitat el Pavelló nº 6, conegut amb el nom de Pavelló dels Distingits. Aquest pavelló fou construït per Lluís Domènech i Montaner i es va inaugurar el 1906. Cal subratllar que es conserva el mobiliari original i els decorats. El dia ha estat molt assolellat  cosa que ha ajudat a gaudir de la sortida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

IMG_7508(2) IMG_7509(2) IMG_7511(2) IMG_7517(2)

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.