PREPARANT EL NADAL

ARBRE_NADAL_2014Aquesta tardor, els alumnes de 2n d’ESO i els del PFI de Serralleria  han estat preparant un arbre per fer les decoracions nadalenques a l’institut. L’activitat ha estat coordinada per la Marga Forriols i el Vicent Garcia, docents de Visual i Plàstica; i el Josep Mª Sonet i la Cristina Giné, monitor i docent del PFI de Serralleria.

A les classes de visual i plàstica s’ha fet la decoració de l’arbre, elaborant una sèrie de mandales de mides diferents en els quals s’han treballat el color i els polígons estrellats . Al taller de serralleria s’ha fet l’estructura metàl·lica de l’arbre coronada per un estel i que, un cop acabada, s’ha pintat de color daurat. El resultat es pot veure al hall del primer pis, a la vora de secretaria.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.