Visita de l´autora d´Un estiu al Priorat, l´escriptora Pilar Garriga

El 12 de febrer ens va visitar la Pilar Garriga, l´autora d´Un estiu al Priorat, de lectura obligatòria a 2n de l´ESO. Juane Olivan, alumne de 2n C, ens explica com va ser aquesta visita tan esperada:

La visita de l´autora d´Un estiu al Priorat va ser estranya, més aviat curiosa. Primerament la Pilar no era per a res com ens la imaginàvem. Era una persona oberta, simpàtica i agradable. Va començar explicant-nos una mica els seus llibres anteriors, la trilogia d´en Martí i la Mont, de les seves aventures a Borneo i a Sierra Leone. També ens va donar molta informació sobre els primats, concretament sobre ximpanzés.  Ens va mostrar uns vídeos en què els simis presentaven moltes similituds amb els éssers humans, com per exemple, el fet de fer “bulling” o d´aïllar-se per menjar les seves nous.  Després ens vam estar una estona fent-li preguntes sobre els seus llibres i, finalment, ens va signar els llibres de lectura als qui els portàvem.

La xerrada va ser interessant i vam sortir de la sala d´actes amb ganes de llegir els seus pròxims llibres.

2015-02-12 11.34.40 2015-02-12 10.47.52

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.