Alumnes de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre guanyen el primer premi als millors projectes d’Emprenedoria a la FP a les Terres de l’Ebre

El projecte “Kangur’s”, realitzat per les alumnes del CFGS de Tècnic en Educació Infantil Sandra Fortuño, Marina Moragrega, Montserrat Piñol i Eva Vallespí, tutoritzat per la professora Teresa Moreso, pertanyents al curs 2014-15 de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre, ha guanyat el primer premi als millors projectes d’Emprenedoria a la FP a les Terres de l’Ebre. L’acte de lliurament tingué lloc dimecres dia 28 d’octubre a la Cambra de Comerç de Tortosa.
Aquest treball participarà al premi als millors projectes d’emprenedoria de Catalunya

IMG-20151028-WA0000 IMG-20151028-WA0002

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.